Mijn LipoLip dieet

(Beeld)verslag van wat ik heb gegeten tijdens LipoLip®-programma onder begeleiding van Leen Pairon van How About Healthy.

WEEK 7

Dag 43 – zaterdag 23/02/2019

Zonder veel woorden. De beelden lijken me duidelijk. Alles staat er op. Behalve de peer. Alweer.

Puree van bloemkool, wortel, pastinaak en knolselder met een home-made kalfsburger. Kijk goed naar de foto want maandagmiddag eet ik hetzelfde maar ga ik er geen foto van nemen.

Dag 44 – zondag 24/02/2019

Zondagmorgen. Dan moet je pistolets eten. Enfin, vandaag toch want er is een brunch ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. 2 pistolets, 1 croissant en een koffiekoek. Samen met wat ei, spek, beleg, … Niet goed voor het dieet maar het heeft na 44 dagen zonder brood en beleg wel gesmaakt. 

In de late namiddag een peer en ‘s avonds terug bescheiden dan maar met een kom pastinaaksoep. 

Dag 45 – maandag 25/02/2019

Weekend goed verteerd volgens de weegschaal. ‘s Middags overschot van zaterdagavond (ik had een burger meer gemaakt) opgewarmd in de microgolf bij de klant. Zonder foto. En zonder peer.

Veel groenten (paprika, wortel, pastinaak, ui, champignon) en blokjes kalkoenfilet. Is er dan niks veranderd sinds dag 36? Behalve dat ik ‘s morgens geen ampul van LipoLip met een hongerremmer en een vetverbrander neem? Jawel! Ik stoof nu terug de ui in olijfolie! 

Dag 46 – dinsdag 26/02/2019

Paprika-tomaatsoep met een geselecteerd slaatje erbij. 

Wortel-, broccoli-, venkel- en bloemkoolpuree (gekruid met peper, zout en een lepel pickles) met stukjes quorn-gehakt. Het moet niet altijd vlees zijn. En er mag gerust een peer achteraf want met de snelle fiets naar Mechelen en terug geweest. Zelfs met een motor verbrand je tegen 40km/h calorieën.

Dag 48 – donderdag 28/02/2019

Ik ben wat aan het slabakken. Mijn eten voor ‘s middags thuis in de koelkast vergeten dus een zelf samengesteld slaatje uit het buffet in de cafetaria gemaakt. Alleen, er een foto van vergeten te nemen. 

‘s Avonds de overschot van gisterenavond opgegeten. Dus een foto was niet nodig. En dat maakt dit het kortste dagverslag in de reeks. 

Dag 49 – vrijdag 01/02/2019

On the road: salad bar met wat gemengde sla, boontjes, erwtjes, tomaat en zalm en ik dacht, ik doe er een toefke mayonaise bij (benieuwd wat dat morgen op de weegschaal geeft). Én ik drink er een cola zero bij.

‘s Avonds verse bloemkool-broccoli-pastinaaksoep gemaakt. Met daarin een toefke bio-kruidenkaas en 3 dunne broodstengels. Rare is dat bloemkool-broccoli-pastinaakpuree heel lekker is maar in soep gaat het tegensteken, vind ik. Nadien nog 2 crackers met magere kipfillet gegeten.

Geen peer. Ze zijn precies minder lekker in deze tijd van het jaar dus ik moet op zoek naar iets anders.

Resultaat?